Advertisement

Φωτια Κορινθια : Ίλιγγος από το "χρυσό" συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη στο ... : Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής.

Φωτια Κορινθια : Ίλιγγος από το "χρυσό" συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη στο ... : Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής.. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ... from 2.bp.blogspot.com
Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος.

.υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία.

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα της κερατέας.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία.

Σήμερα η Παγκόσμια ημέρα της Γης - Γιατί "χτυπούν ...
Σήμερα η Παγκόσμια ημέρα της Γης - Γιατί "χτυπούν ... from debater.gr
Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του.

Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία.

Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Φωτιά κοντά σε στρατόπεδο στην κορινθία. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου.

Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος.

ΟΙ «ΠΑΓΙΔΕΣ» ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ...
ΟΙ «ΠΑΓΙΔΕΣ» ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ... from activenews.gr
Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Όλες οι ειδήσεις για φωτιά κορινθία από το ot.gr. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα.

Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος.

Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Όλες οι ειδήσεις για φωτιά κορινθία από το ot.gr.

Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου φωτια. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα.

Posting Komentar

0 Komentar